Video: Frode Johannesen feat. Eili Harboe – If I Ever + bonus

frodeJeg har i årevis hevdet at Frode Johannessen er en av Norges beste låtskrivere, noe som man kan høre gjennom bandet Popface eller på soloplatene hans (han har f.eks. laget en av mine favorittlåter gjennom alle tider). Det er ikke nødvendigvis alle som vil like stemmen hans, selv om jeg personlig synes den er strålende, i all sin menneskelige skeivhet og uperfeksjon. Den er faen så genuin og vakker.

Men nå står han bak av musikken til den premiereklare filmen “Kyss meg for faen i helvete” (grusom tittel, btw) og hovedrolleinnehaver Eili Harboe (17) synger en av sangene hans på soundtracket, “If I Ever”. Ved bruk av en myk kvinnestemme i det vakre musikalske universet Frode lager, så får musikken et annet type løft som jeg synes er fantastisk å høre.

Bare hør (og se) selv:

Hør også forskjellige spillelister fra filmen på Spotify.

Mine anmeldelser av musikken:
Calling Back / Falling Back (2001)
Michele, I Love You (2002)
In The Night (singel) (2005)
Ein Liden Tegning (2012)

Bonus – Hør på Frode Johannessen/Popface:
SpotifyLeave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.