Video: Iggy Pop feat. Sum 41 – Little Know It All

Poppa punk har vært på min smaksliste siden midten av nittitallet. Blandingen av energi og melodiøsitet treffer som kjent meg midt i smaksløken.

Sum 41 var et band på begynnelsen av totusentallet som markerte seg bittelitt med en hit eller to, men sto vel ikke akkurat på den offisielle kredlista (som selvsagt ikke finnes). Når det er sagt, så viser den samme kredlista skrekkelig ofte feil innslag. Så vi vet den (hypotetiske) lista tar feil. Ikke for det, Sum 41 sitt album fra 2002, “Does This Look Infected?”, var ei helt grei plate.

Gammelpønkern Iggy Pop burde vel lagt sin musikalske karriere i grava for lenge siden, men for nøyaktig ti år siden ga han ut et album der han samarbeidet med diverse band. Og blant disse låtene befant låta “Little Know It All” seg. I samarbeid med? Sum 41, selvsagt. Et ganske utenkelig samarbeid i utgangspunktet, men det funker som bare pokker. Perfekt poplåt i mine ører.

Det må sendes en takk til Kristopher Schau som gjorde meg oppmerksom på låta da han besøkte Pyro på NRK P3 tidligere i år, for jeg hadde ikke fått med meg låta som nå har blitt en liten favoritt her i lyttegården.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.