Sølv

Var i Kongsberg, ja. Så Åsleik Engmark, Edward Schluss..sghrsg et eller annet og min gamle folkehøgskole-venninne gjennom to år, Lisa Tønne. Snakket med Lisa før og hun var febersyk stakkar, men gjorde en hederlig innsats og høstet mye latter. Har blitt mye bedre. (se et artig bilde av Lisa her..). Edward-fyren var også veldig morsom, men det var Åsleik som var kongen. At mannen er i et internasjonalt format er det ingen som helst tvil om. Han er intelligent, rappkjefta, løs i snippen, frekk, har en improvisasjonsevne ut fra en annen verden og er ikke minst ustyrtelig morsom. Har ingen problemer med å utrope ham til Norges morsomste mann.

Siden Knutte ikke spilte allikevel, dro vi tilbake til Bø og jeg havnet på nachspiel på Sperrud…bombe! Men det var som vanlig koselig. Rekrutterte et par til til den “hemmelige” konserten med Furia på So What! i kveld. Blir bra!! Får visstnok høre et par nye låter. Dessuten får jeg truffet Hedil igjen, det er altfor lenge mellom vi møtes Hedil!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.