Blækk, trøng itj smækk

Så er jeg snart blakk igjen og da mener jeg ikke sånn “å nei, jeg har bare 12000 igjen på kontoen, hvordan skal dette gå”-blakk, jeg mener “er det penger på kortet når jeg skal på Rimi?”-blakk. Selv med jobbinntekter kommer dette til å holde hardt. Som vanlig. Håper virkelig at The Poodles/Poodlingärna får seg noen flere jobber enn VIKO-jobben. Sjekk forresten hjemmesidene til bandene som jeg har mekket:

Poodlingarna

The Poodles

På lørdag skal jeg til Kongsberg sammen med Knutte og Hallis. Knutte skal være DJ etter at Åsleik Engmark og min gamle venninne Lisa Tønne har stått opp på scenen. Søndag er det “hemmelig” konsert med Furia på So What! Fikk 25 billetter til å dele ut pga mitt engasjement, regner jeg med. Konserten er en slags “takk skal dere ha” og er bare for spesielt inviterte. Det blir fint. Heldigvis får vi lånt bil, så det blir ikke så dyrt.

Poodlingärna øver så godt vi kan. Det er bare en uke igjen, men det blir selvsagt bra. Gutta er så gode til å spille at det er en fryd.

Har du prøvd The Odalizer ennå…?

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.