God samvittighet er bra for …hodet

Har endelig fått vasket badet og gangen og slikt blir det god samvittighet av! Har faktisk klart å rydde litt på rommet også, bare det er en prestasjon.

Dessuten snakket jeg nettopp med mine gode venn Yngvar som nettopp ble far for første gang. Emma heter hun. Pent navn. Vi har ikke snakket siden mars eller noe sånt tror jeg, men det er aldri noe problem. Vi har tonen med en gang, det er akkurat som om vi pratet forrige uke. Men så har vi delt husrom i nesten to år til sammen, og det tett innpå hverandre. Det er fint med slike venner, du trenger ikke å gjøre deg til. Ikke det at jeg gjør det så mye ellers heller, men du skjønner sikkert hva jeg mener.

I morgen er det hyttetur med Frimusgjengen og det betyr enda mer alkohol og penger ut av pungen. Jeg tør ikke sjekke kontoen-jeg kan bare være glad for at jeg kan tjene litt på vaktjobben.

The Poodles gjenoppstår som Poodlingarna under VIKO-gallaen. Da er vi gallaband og skal spille glade hits som Sweet Home Alabama og Wonderful Tonight. Blir litt mindre av puddelfaktoren og litt mer av notestativ og Christer. En tusenlapp på hver kommer også godt med.

Ellers må jeg bare få lov til å fremheve Kings Of Convenience og Quiet Is The New Loud plata. Det er faen meg den beste pop-plata som er gitt ut i Norge noensinne. Nå skal snart anmeldelsen ha kommet i Panorama. Sjekk link øverst på siden. Ikke glem at de spiller i Bø den 19.!!!! Selvsagt gjør du ikke det. Du som leser dette er antageligvis i Frimus eller noe annet på Kroa… 😉

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.