Hard Helg

Kom tilbake fra Oslo kl halv sju i morges. Hardt, men gøy! Alarm-utdelingen var den lammeste utdelingen du kan tenke deg, helt uten dramaturgi og spenning. Musikken var bra, men hvis de har tenkt å fortsette med dette bør de jobbe litt med å få gode konferansierer og en utdeling som i hvertfall blir litt spennende. Med dette mener jeg også at alle visste hvem som kom til å vinne, siden resultatet av avstemningen på Alarms hjemmesider har blitt vist kontinuerlig. Ha en hemmelig avstemning i hvertfall! Uansett så trenger vi en slik pris, det er bare barnesykdommene som herjet lørdag.

Ellers er jeg fryktelig trøtt og sliten, med forkjølelse i kroppen og hodepine like under pannebrasken.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.