Snufs. Sluurp.

Skrapingen er over og surprise surprise: vi ble ikke storvinnere. Faktisk vant vi ingen premier over 40 kroner. Likevel satt vi igjen med en gevinst på 780 kroner, noe som ga oss 156 kroner hver. Ikke så gæernt altså. Påstanden til Norsk Tipping om at hvert femte lodd vinner stemmer utrolig nok, men ingen store premier. Det er egentlig litt merkelig at vi ikke blant 125 lodd fant noen premier på 100 eller 500 en gang. I høst en gang vant jeg 250 kroner på fem lodd. Hmmm… kanskje det er derfor det heter FLAX-lodd…??? 😉

Nå drar de andre på Kroa-jeg blir hjemme og pleier min syke kropp. Til Oslo bærer det klokka fem på ti imorgen tidlig. Bli bra igjen. Jeg må jeg må bli bra igjen.

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.