Skuffet, men ikke nedbrutt

Etter kveldens konsert med Beezewax kan jeg ikke si annet enn at jeg er skuffet, men det fikk gutta også høre til gangs backstage. Fordi jeg er en rimelig stor fan, så følte jeg at hadde litt rett til å kritisere dem. Jeg kan låtene ut og inn og de spilte dem med så liten innlevelse og overbevisning, og skjult av støy, at det nesten var ekkelt. Spesielt siden jeg har lobbyert så lenge for å få de til Kroa. Men jeg tror de satte litt pris på en som var ærlig og de innrømte selv at det ikke var en spesielt bra konsert.

Med et så stort potensiale som de gutta har, så er det lov til å stille krav. Ellers så får du lese anmeldelsen på Panorama, enten via Frimus sidene eller direkte på Panorama. Jeg vet ikke når Panoramasjef herr Nordal får ut anmeldelsen, men en gang i løpet av torsdagen?

Natta.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.